Kia – Movement that inspires

Kia stärker positionen och är för femte året i rad det tredje största bilmärket i Sverige och även det mest populära bilmärket bland privatpersoner.

Kia leverar hållbara mobilitetslösningar.

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt pågår en omställning att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material.

Idag är Kias andel laddbar försäljning över 78% och Kia har lägst genomsnittligt CO2-utsläpp på 44 gram/km av de 12 största bilmärkena i Sverige (2021)*.
Men vi nöjer oss inte där. Vi vill skapa en laddbar rörelse där så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Målet är 100% laddbart år 2024. När du köper eller leasar en laddbar Kia hos oss på Hedström Bil i Hudiksvall kan du vara trygg i ditt val. Inte nog med att vi erbjuder hela 7 års nybilsgaranti från fabrik som även omfattar EV-batteriet. Dessutom är flera av bilmodellerna testvinnare i oberoende motorjournalistik exempelvis EV6 som utsågs till Årets Bil 2022. Fram till år 2026 ska Kia lansera sju nya rena elbilar.

Våra elektrifierade bilar

  Kia finansiering & privatleasing Hudiksvall

  Att finansiera sin bil ska vara enkelt, förmånligt och tryggt. Du får kreditbesked på plats och vi hjälper dig med allt det praktiska kring avtal & upplägg. Vi erbjuder både Kia Billån och Kia Privatleasing inkl. serviceavtal via Kia Finans (i samarbete med Santander Consumer Bank). Kontakta oss eller beställ enkelt Kia Privatleasing online med Mobilt BankID här.

  Tjänstebil Hudiksvall

  Söker du en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och hela 7 års nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Vi satsar på en attraktiv total ägandekostnad i kombination med hög utrustningsnivå samt den senaste tekniken. I vårt breda laddbara modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

  Kia Bilförsäkring

  De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare önskar i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

  Resultatet blev en unik bilförsäkring med fördelaktiga villkor, förmåner och mervärden. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring.

  7 års nybilsgaranti ger trygghet och bra andrahandsvärde

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har en lång nybilsgaranti från fabrik, hela sju år. Det är kvalitet på riktigt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar. Väljer du en elbil från Kia så omfattas även EV-batteriet av Kias sjuåriga nybilsgaranti.

  Auktoriserad Kia-verkstad Hudiksvall

  Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter. Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

  Teckna Kia Serviceavtal hos oss

  På Kia vill vi ta hand om både dig och din bil. Vi gör allt för att ditt bilägande ska vara så enkelt som möjligt. Med våra serviceavtal får du alltid service och underhåll som är anpassat till just din Kia. Din bil bibehåller sin höga kvalitet och du färdas säkert på vägarna.

  7 års fri vägassistans

  Genom att serva din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad kan du få upp till 7 års fri assistans. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kia Assistans hjälper till vid t ex:

  • Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
  • Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.

  Kia Assistans nödnummer: 0770-117 000 (utomlands +46 770-117 000).

  Extrautrusta din Kia med Originaltillbehör

  Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning.

  • Dragkrok
  • Lasthållare
  • Takbox

  Laddboxerbjudande från E.ON

  Med laddbox hemma är du alltid fulladdad direkt från start. Kia erbjuder smidiga laddboxar med hög säkerhet och funktionalitet.

  Köp en laddbox för 9 995 kr inklusive fast kabel, lastbalansering och standardinstallation efter skattereduktion 50%.

  Kör din Kia med klimatpositiv el

  Tillsammans med Boo Energi kan du nu få 110% klimatpositiv el från vatten, vind, biobränsle och sol när du köper eller leasar en ny laddbar Kia, samtidigt som du tecknar ett nytt elavtal med Boo Energi.

  Erbjudandet med Boo Energi ger 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år (värde 3 600 kr), beräknat på upp till 1400 mil/år.

  Kia Charge

  Appen som visar dig vägen till hundratusentals laddpunkter i Europa och Sverige. Du ser i förväg vilken typ av laddning som finns, vilket pris laddoperatören erbjuder och om laddpunkten är tillgänglig.

  • Slipp krångel med olika laddbrickor och appar
  • Planera långresan
  • All laddning på en faktura

  Kia Connect-appen

  Njut av full kontroll på din Kia via din smartphone även när du inte sitter i bilen. Ta emot statusuppdateringar om din bil och statistik över din körning. Fjärraktivera en lång rad viktiga funktioner med hjälp av din smartphone. Nu med uppdaterad design, intuituva menyer och nya funktioner

  Kontakta oss

  Christian Tjötta
  Christian Tjötta
  Rekond Hudiksvall
  Hedström Bil AB
  Roger Schön
  Roger Schön
  Säljare Ljusdal
  Hedström Bil AB
  Anders Arborén
  Anders Arborén
  Ansvarig begagnade bilar
  Hedström Bil AB
  Zabine Hedström
  Zabine Hedström
  Verkstadsansvarig
  Hedström Bil AB
  Isac Christiansson
  Isac Christiansson
  Kia servicetekniker
  Hedström Bil AB
  Magnus Karlsson
  Magnus Karlsson
  Garantiansvarig & Servicerådgivare
  Hedström Bil AB
  Tony Nordström
  Tony Nordström
  Rekond Ljusdal
  Hedström Bil AB
  Emil Strömberg
  Emil Strömberg
  Verkstad
  Hedström Bil AB
  Christopher Jonsson
  Christopher Jonsson
  Bilsäljare och företagsförsäljning Hudiksvall
  Hedström Bil AB
  Simon Wallner
  Simon Wallner
  Kia & högvoltstekniker
  Hedström Bil AB
  Tony Åkerström
  Tony Åkerström
  Säljare Hudiksvall
  Hedström Bil AB
  Petter Ivarsson
  Petter Ivarsson
  Servicerådgivare
  Hedström Bil AB
  Nick Kowalewskyi
  Nick Kowalewskyi
  Rekond Hudiksvall
  Hedström Bil AB